vrijdag 3 september 2010

...het nieuwe dieptepunt der beschaving op tv.
Ik had gisteren de ongelukkige pech een minuutje op 15 van het programma Oh oh Cherso heb mogen aanschouwen, aangezien mijn partner zich heeft verknocht aan het voorafgaande Expeditie Robinson en na afloop van dit programma verzuimd had het toestel uit te zetten, dan wel over te schakelen.

Maar toch nog zo lang volgehouden? Jawel, zo lang hield ik het vol, daar mijn onderkaak zich inmiddels had losgekoppeld van mijn bovenkaak en zich tussen mijn schoenen op de grenenhouten vloer had genesteld en mijn verkrampte ogen zich met stomheid geslagen aan het scherm geketend vonden. Of het daadwerkelijk 15 minuten waren weet ik niet meer precies. In mijn beleving duurde het een eeuwigheid, dus het kunnen net zo goed eigenlijk slechts 5 minuten of een half uur geweest zijn. Pas met het inzetten van de reclameboodschappen kwam ik weer tot zinnen, heb snel het toestel uitgezet, de stekker uit het stopcontact had verwijderd en deze voor de zekerheid heel voorzichtig op een mijns inziens veilige afstand van metertje of twee van de wandcontactdoos op de grond gelegd. Daarna heb ik op bruuske wijze met een staalborstel en groene zeep mijn oogballen gereinigd.

Eindoordeel?

Geen smaak is ook smaak.

Ongetwijfeld een kijkcijferhit bij de Henks en Ingrids van Nederland.Van de oogarts mag het verband er volgende week weer af.

Net op tijd voor de tweede aflevering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten